A kassai kereskedelmi és iparkamara
Obvod komory siahal-župa Spišská, Borsódska,Ung, Šariš, Zemplín, Abovsko-turnianska, Gemerská. Druhá Komora na našom území bola až v Bratislave - viď. Hospodár.život - Mihoková