Rablógyilkoság
Vyhlásené pátranie po neznámom mužovi, ktorý v Bidovciach požiadal o odvoz do Sečovic. Tu cesta nekončila žiadal zrejme o ďalší odvoz a na ceste hrubým spôsobom povozníka zabil a okradol.