Az uj temető fölszentelése-
Informácia o tom, že v Sátoraljaújhely prebehla cirkevná vysviacka nového cinotína (30. sepembra 1900). Zúčastnili sa rímskokatolícki hodnostári aj gréckokatolícki hodnostári