A veres kereszt egylet...
Predseda - Ambrózy Nándorné, Dókus Július, hospodár a pokladník Hornyay Vojtech, zapisovateľ Staut Jozef, pokladník Dókus Michal?- majetok spolku ku koncu r.1899 2897 korún a 32 filierov