Templomszentelés
Gotické farebné okná pripravovala grófka Andrássyová so svojimi deťmi. Organ sa zakúpil z prostriedkov zbierky veriacich. Obrad vysviacky celebroval kanonik a zástupca biskupa Bubicsa Jozef (József) Fodor a dekan-farár Karol (Károly) Hiszem. Prítomní mnohí rímskokatolícki farári