Fényes esküvő
Referát o sobáši 19.02.1901 medzi slúžnym Szerencsu Aladárom Gortvay a dcérou veľkostatkára Marianou Meczner v Sátoralajújhely. Občiansky obrad uskutočnil mešťanosta Alex Székely a cirkevný obrad v kalvínskom kostole uskutočnil duchovný Štefan Fejes. Svadobný sprievod, koče (počty), hostia