A kossuth szobor bizottság ülése
pomalosť nielen komisie, ale aj obyvateľstva k spomínanej soche. Za roky 1894-1900=1450 korún za rok 1900 len 500 korún.Komisiu tvorili : Widder Július a Hornyay Vojtech