Papválasztás
Správa o tom, že evanjelická reformovaná cirkev (kalvíni) v Sátoraljaujhely 22. 12. 1901 na uvoľnené miesto Presbytéria humenského reformovaného misijného centra zvolila Karola Janku, kalvínskeho farára