Pencze szövetkezetek a tokajhegyalján
Správa o tom, že vo vinohradníckej oblasti Tokaja zakladá Gazdovský spolok Zemplínskej župy (sekcia vinohradícka) pivničné družstvá. Pracovné zasadanie vinohradníkov v Sátoraljaujhely (HU) dňa 9. 12. 1901.