Válásztások után : Rozsnyó, jan. 28
Obvod rožňavský - Andrássy Gejza, rimavskosečský Draskóczy Ladislav, kameňanský Szentivány Arpád, jelšavský Szontágh Andrej, putnocký Putnoky Móric, rimavskosobotský Farkas Abrahám.