Eljegyzések
Zásnuby hlavného účtovníka sporiteľne Sečovce Alexandra Grünfelda, gymnaziálneho profesora zo Sátoraljaújhely Edmunda Mózera a vedúceho úverného družstva z obce Drahňov Gejzu Kail-a v decembri 1901