Kubinyi Géza üdvözlése
Výzva k obyvateľom Rožňavy, aby podpísali ďakovnú listinu, ako aj výzva pre záujemcov, ktorí sa chcú zúčastniť odovzdávania listu v Gemerskej Panici. Prihlásiť sa môžu v úrade Feymanna Ladislava.