Gazdasági eszközök kiállitása Sátoraljaujhelyben
Správa o pripravovanej výstave poľnohospodárskeho náradia, ktorej organizátorom je Gazdovský spolok Zemplínskej župy dňa 7. 07. 1905. V prípade nepriaznivého počasia výstava sa preloží na 11. 07. 1905