Egy érdekes találkozás
Pavol Maszny, profesor Evanjelického a.v. gymnázia v Rožňave, bol v roku 1913 jediný žijúci profesor maturantov z roku 1883. Títo ho v rámci pomaturitného stretnutia navštívili.