Diszpolgári oklevél átadása
Členmi vyslanej delegácie do Gemerskej Panice boli Štefan (István) Czékus, obecný notár z Plešivca, Imrich (Imre) Csapó, pokladník sporiteľne v Plešivci. Gejza Kubíni st. (Géza Kubinyi) bol parlamentným poslancom uhorského snemu za mesto Jelšava [v rokoch 1891-1905 a od roku 1910].