Az Ipartestületről
Proti rozhodnutiu Mestského zastupiteľstva v Rožňave sa odvolali rožňavskí remeselníci Hronyecz Pavol, Kulcsár Ľudovít a Munka Andrej, avšak bezvýsledne. Župné predstavenstvo potvrdilo výsledok rokovania mestského predstavenstva.