A nagy győzelem : bibliai tárgyu elbeszélés - Réz, László 1867-1924
[Réz Ladislav zodpovedný redaktor týždenníka Homonna és Vidéke, ináč ref. kňaz - viď. Szinnyei, J.: Magyar írok élete és munkái, s. 917-920]