Megszüntetett állás
V školskom roku 1913/1913 dostala Amália Fleckstein odstupné ročný plat, pretože miesto nemeckej vychovávateľky na Evanjelickej a.v. dievčenskej meštianskej škole v Rožňave bolo na základe rozhodnutia školskej stolice zrušené.