Franciska grófnő requiemje ...
Každoročne od smrti (rok neuvedený) grófky Františky Andrássy sa konali v mauzóleu v Krásnohorskom Podhradí zádušné omše 26.10. [Františka A., rod. Hablawetzová bola viedenskou herečkou českého pôvodu.]