Ovónők és Menedékházvezetőnők fizetés kiegészitése ...
Michal Gyerkes, riaditeľ školy v Székelyudvarhely - Oderheim (R), ponúka za 2,50 korún svoju publikáciu Žiadosť o štátnu podporu vychovávateľky, ktorá obsahuje podrobné pokyny a postup pri podávaní žiadosti.