Szaktanfolyamok
Otvorili sa kurzy pre ďalšie vzdelávanie murárov - 10 hodín týždenne od 3.11.1913 do konca februára 1914, základy elektriny a slaboprúdové zariadenia - 8 hodín týždenne od 3.11 do 15.1.1913.