Iparosok gyülése
Zasadanie prípravného výboru viedol Aczél Ondrej, predseda výboru, úvodnú reč predniesol Sulán Edmund. Lóska Vojtech, profesor Katolíckeho vyššieho gymnázia v Rožňave hovoril o význame výstavy v spojitosti s rozvojom priemyslu v meste, o jej cieľoch a prípravných prácach.