Megyebizottsági tagok választása
V novembri 1913 skončil mandát týmto členom župného zastupiteľstva z Rožňavy: Alexandrovi Hajcsimu, lekárovi, Ladislavovi Rézovi, kalvínskemu kňazovi a Štefanovi Dittelovi. Voľby nových členov prebehli pod vedením Júliusa Póscha. Mená novozvolených členov nie sú uvedené.