A kiállitásról
Na kontrolu dielní jednotlivých remeselných odvetví v meste boli vytvorené komisie. Ich členmi boli: Lipták Juraj, Szabados Alexander, Horváth Július, Schwarz Dezider, Horváth Štefan, Paulik Vojtech, Labossa Peter, Hronyecz Pavol, Kulcsár Ľudovít a ďalší.