Decemberi érettségi viszgálat
Skúšok, ktoré skladali žiaci evanjelických a.v. gymnázií v dištrikte (Prešov, Spišská Nová Ves, Kežmarok, Rožňava, Nyiregyháza (MR) sa zúčastnil profesor teológie z Bratislavy Edmund Szelényi, vládny zástupca.