Vármegyei bizottsági tagok választása
Pósch Július sa vzdal funkcie predsedu volebnej komisie pre zaneprázdnenosť. Zastúpil ho Dezider Mihalik, mešťanosta Revúcej. Voľby prebiehali v niekoľkých volebných obvodoch. Volili sa nástupcovia troch členov župného zastupiteľstva, ktorým skončil mandát. Nemenovaní.