Papiurvacsora
Bencze Samuel, riaditeľ chlapčenskej meštianskej školy v Gemeri, udelil Večeru Pánovu. Všetkých 16 kňazov, zástupcov dekanátov hornej a dolnej časti rožňavskej kotliny, bolo hosťami Júliusa Terrayho, seniora evanjelickej a.v. cirkvi v Rožňave.