Gróf Andrássy Manóné kitüntetése
Grófka Gabriella Andrássy bola dvornou dámou kráľovnej Alžbety (Sisi), tanečnicou na kráľovskom dvore. Najvyššie ženské vyznamenanie dostala za aktivitu na poli dobročinnosti pri príležitosti 80. narodenín.