Megyebizottsági tagok választása
Za mesto Rožňava boli zvolení do župného zastupiteľstva: István Dittel, Sándor Hajcsi, Rezső Pauchly, László Réz, József Szleboda. Sídlom župy v r.1883-1922 bola Rimavská Sobota.