Főügyészválasztás
Na zasadaní, ktoré viedol župan Gejza (Géza) Kubinyi bol do funkcie zvolený Dezider (Dezső) Mihalik 142 hlasmi oproti 76, ktoré získal sudca Dr. Jozef (József) Törköly. Ďalej boli zvolení: Jozef (József) Molnár za podsudcu, Ladislav (László) Kubinyi, slúžny, bol premiestnený k banskému slúžnovskému úradu, Dr. Štefan (István) Zehery bol menovaný hlavným župným lekárom, Dr. Rudolf Weinberger pomocným prokurátorom. Do administratívnej komisie boli zvolení: Zoltán (Zoltán) Farkas, Arpád (Árpád) Szentiványi, Bartolomej (Bertalan) Hevessy, Ondrej (Endre) Szeman, Július (Gyula) Pósch do 31. 12. 1915 a Ladislav (László) Bornemisza a Gejza (Géza) Farkas na obdobie do 31. 12. 1914.