Halálozás
Manželom zosnulej bol statkár Zoltán Szontág, otcom Árpád Szentiványi, presbyter evanjelickej a.v. cirkvi potisského dištriktu. Pohrebu sa zúčastnili deti: Zoltán Sz. mladší, dcéra Ružena, vyd. Madarassy (Ivánné) a Bartolomej Sz. Zosnulá bola pochovaná bola v rodinnej hrobke v Tornali (Šafárikove).