A nagy győzelem : biblia tárgyu elbeszélés - Réz, László 1867-1924
[Ladislav (László) Réz - šéfredaktor týždenníka Homonna és Vidéke, reformovaný kňaz - viď. Szinnyei, J.: Magyar írok élete és munkái, s. 917-920]