Bessenyei István, apát, sátoraljaujhelyi plébános
Správa o smrti kňaza košickej diecézy Štefana (István) Bessenyeiho v 58. roku života. O jeho zásluhách o.i. o výstavbu nového kostola, rozvoj chlapčenskej ľudovej školy a založenie Katolíckeho ochranného spolku žien v Sátoraljaujhely. Krátky životopis