Kinevezés
V školskej komisii : predseda-Mikulás Haraszty (hl. slúžny). Členovia: Augustín Szkurkay (rím.kat.opát), Karol Janka (ev.ref.duchovný), Štefan Kuttka (gr.kat.dekan), Koloman Kelemen (advokát), Ľudovít Perenszky (správca panstva), Hugo Österreicher a Jozef Frimmer