A Rozsnyóvárosi Muzeum állománya : XVII. közlemény
Zbierka Mestského múzea sa rozrástla o čipky, mince, dobové zbrane, porcelán, rukopisné dokumenty rožňavských cechov a spolkov. Rubriku vedie Rezső Haszlinszky.