A hirdetésügy rendezése - Rábely, Miklós, st
Oznam podali vydavatelia novín Gemersko-malohontskej župy: Miklós Rábely st., vydavateľ novín Gömör-Kishont v Rimavskej Sobote, Zoltán Gömöri, vydavateľ novín Rozsnyói Hiradó v Rožňave, Izák Lévai, vydavateľ novín Gömöri Ujság v Rimavskej Sobote, Antónia Rauch, vydavateľka Sajó-Vidék v Rožňave, Dezider Fehér, vydavateľ novín Murány-völgye v Revúcej, Herman Friedman, vydavateľ novín Tornalja és vidéke v Tornali, noviny Dobsina és Vidéke vydávala účast. spoločnosť v zastúpení Józsefom Jakabom a Ede J. Hanvaim.