Ünnepélyes beiktatás
Vályi Gustáv, evanjelický a.v. kňaz v Gemeri (obci), uviedol Jozefa Szentiványiho do znovuzvolenej funkcie dozorcu evanjelickej a.v. cirkvi v Levkuške. Na slávnosť prisľúbili účasť hodnostári predtisského dištriktu.