Ismeretterjesztő előadások
Z obsahu prednášok: Béla Koppányi: Vodstvo a pohoria Maďarska, Lajos Greck: Podnebie, plodiny Maďarska, László Réz: Národopisné vzťahy Maďarska, Gusztáv Adamis: Národohospodárske vzťahy, Emil Szkalos a István Válent: Mestá Maďarska, Mihály Pásztor: Štátne zriadenie Maďarska.