A Polgári Társalgási Egylet közgyülése
Za najdôležitejšiu úlohu nasledujúceho obdobia označil predseda získanie nových priestorov pre kasíno. Do výboru boli opäť zvolení bývalí funkcionári, ale podľa novelizovaných stanov boli doplnení o 10 nových riadnych členov a 10 náhradných.