Andrássy Mária grófnő balesete
Dcéra grófa Gézu Andrássyho, manželka kniežaťa Jánosa Lichtensteina, rakúsko-uhorského vojenského atašé v Ríme, počas poľovačky na líšky, utrpela pri páde z koňa odreninu kľúčnej kosti.