Hercegi vadászatok
Knieža Filip Coburg so synom Leopoldom a s najlepšími poľovníkmi z panstva Augustína Coburga - Gézom Lukácsom, podžupanom a ratkovským hlavným slúžnym Istvánom Madarassym sa zúčastnili poľovačky. Trofeje vymenovné.