A Kath. Legényegylet közgyülése
Pamätnú tabuľu Adolfovi Kolpingovi, zakladateľovia prvému predsedovi Katolíckeho tovarišského spolku v Rožňave, vyhotovil Gyula Ádám. Predseda spolku Béla lóska a Vilmos Gallovits priblížili vo svojej prednáške život a prácu A. Kolpinga. Zhromaždenie poctil svojou návštevou aj diecézny biskup.