Az iparkiállitás számadásai
Výsledky a vyúčtovanie boli náplňou zasadania riadiacej komisie pre prípravu remeselníckej výstavy, ktorá sa konala dňa 18. 01. 1914 v Rožňave. Riadiaca komisia rozhodla, že finančné odmeny víťazom odovzdá predseda výstavy Ondrej (Ando)r Aczél na záverečnej slávnosti.