Az 1889 ik évi véderő vita : Rudolf trónörökos halála 25 éves évfordulóján - Markó, Miklós
Z agilných Rožňavčanov sa v týchto dňoch prejavili bývalí žiaci Evanjelického a.v. gymnázia v Rožňave: László Seffer, redaktor, Zoltán Vékey, okresný sudca, László Lükő, evanjelický a.v. kňaz, Pál Seffer, kapitán - domobranca, Miklós Markó, novinár.