Az uj jolsvai képviselő ...
Zvolený parlamentný poslanec za mesto Jelšavu Gejza Kubíni (Géza Kubínyi) ml. bol synom hlavného župana Gemersko-malohontskej župy Gejzu Kubíniho st. (Géza Kubíni). Predsedom volebnej komisie bol Dezider (Dezső) Mihalik. Voľby sa konali dňa 3. 02. 1914.