A Magyarországi Kárpátegyesület Gömöri Osztálya ...
Z obsahu rokovania: Hlásenie správcu a pokladníka, plán činnosti na rok 1914, voľba správcu a pokladníka, doplnenie výboru ďalšími členmi, zasadnutie výboru. (Mená neuvedené).