Meghivó - Weiszenpacher, Gyula
Generálnym riaditeľom Gemerskej sporiteľne, účast. spoločnosti v Rožňave bol Miksa Weisz, pokladníkom Gyula Weiszenpacher, účtovníkom Márton Gold, podpredsedom Károly Kiss.