A jutalmazás : Az iparkiállitás bezárása
Vymenovaní sú ocenení remeselníci v jednotlivých odboroch. Slávnostného odovzdávania sa zúčastnil tajomník Obchodnej a priemyselnej komory v Miskolci (HU) Ignác Sugár. Príhovor predniesol riaditeľ Učňovskej školy v Rožňave Ladislav (László) Váry. V Schitterovom hostinci vyhrával orchester Jána (Jánosa) Müllera.