A homonnai magyar kir. Állami Faipari Szakiskola 1902 1903 ik iskolai évi Értesitője - Lengyel, Samuel
Trvanie školy sa datuje už 24 rokov. V šk.r.1902/1903 sa zapísalo 18 žiakov. Školský učiteľský zbor pozostáva z 10 členov (riaditeľ, 2 riadni učitelia, 3 dávajúci hodiny, 1 ústavný lekár, 3 umeleckí vedúci a 3 katechétovia). Riaditeľstvo školy absolventom pridelovalo umiestenky. Doporučenie pre rodičov, aby do tejto školy prihlasovali svoje deti vzhľadom na jej perspektívnosť