A homonnai szolgabíroi állás ...
Po uprázdnení slúžnovského úradu v Humennom, smrťou Sándor-a Somossy, sa o toto miesto uchádzal justičný praktikant zo Sniny Sándor Marton, ktorý rozposlal volebnej komisii obežníky na svoju podporu.